Advokat Hanna Larsson Rampe

Hej och hå och pust och stön vad trött man blir på alla dessa hemska män. Tyvärr förälskade jag mig i helt fel kille, men alla som varit förälskade vet ju att hormonerna gör att allting som sker är färgat i ett rosenrött skimmer. Förryckt är en annan beskrivning av samma tillstånd, och jag ska erkänna, jag var jättenaiv. Resultatet av den här förälskelsen är en liten dotter som nu är två år. Jag hamnade i en vårdnadstvist och kom då i kontakt med en advokat som alla som behöver hjälp med någon vårdnadstvist i Göteborg borde vända sig till. Tack vare hjälpen jag fått av advokat Hanna Larsson Rampe, har jag nu ensam vårdnad om mitt barn. 

Men jag ska säga det med en gång. Hanna Larsson Rampe låter inte klienternas starka känslor vara det som får styra hur utgången blir. Här är det endast fakta som gäller, och med barnets bästa i fokus. I de allra flesta fall behöver ett barn tillgång till båda sina föräldrar, men i just mitt fall handlade denna vårdnadstvist i Göteborg mer om att min man dömdes för ett narkotikabrott, och därmed inte ansågs lämplig att ha delad vårdnad. Inte just nu i alla fall. Det är viktigt att ta hjälp av en advokat när man hamnar i en vårdnadstvist. Ni som hamnar i en sådan här vårdnadstvist i Göteborg eller i angränsande kommuner, borde faktiskt försöka få advokat Hanna Larsson Rampe att företräda er. Hon är känd för att vara en av de duktigaste inom detta område. Jag hoppas förstås att mitt ex ska ta sig ur sitt missbruk, men än så länge är han inte välkommen i vare sig min dotters eller mitt liv.