Hjälp att hitta rätt kläder och storlek

God förmiddag och varmt välkommen hit, idag kommer du få läsa ett inlägg om en dambutik i Ängelholm. Butiken heter Vinimode och det är där jag köper majoriteten av mina kläder nuförtiden, därför vill jag berätta lite om dem.

Det är många av er som har frågat en hel del om vart jag köper mina kläder, det korta svaret på det är Vinimode. Sedan jag hittade dem för några månader sedan har jag nästan bara vänt mig dit för att köpa kläder, det är en dambutik i Ängelholm som jag föll för direkt. Jag gick dit med en kompis som behövde köpa nya byxor, jag hade ingen avsikt att leta efter kläder till mig själv då jag har svårt för att hitta kläder som jag tycker om. Det slutade dock med att jag kom hem med en påse full med nya kläder, som jag flitigt har använt sedan dess. Efter det besöket har jag fortsatt att gå dit med jämna mellanrum för att se om de har fått in några nya fina kläder, vilket de ofta har. Numera är det nästan den enda butiken jag går till när jag behöver nya kläder, främst för att jag nästan alltid hittar något som jag gillar. Utöver att de har jättefina kläder har de även en underbar service, man får alltid all den hjälpen man behöver för att hitta rätt kläder och storlek. Det underlättar väldigt mycket för att man ska slippa prova kläder i evigheter, med deras hjälp hittar man fort det man söker och kan gå därifrån nöjd. För varje gång jag besöker denna dambutik i Ängelholm går jag därifrån nöjd, oavsett om jag har köpt något eller inte.