Skrothämtarn var till stor hjälp

Hejsan! Välkommen till mig och min blogg för ett nytt inlägg. Såhär mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett rekommendationsinlägg då jag vet att ni efterfrågat det ett tag. Företaget jag idag tänkte rekommendera är Skrothämtarn, av dem har jag fått hjälp att städa ur ett dödsbo i Norrtälje.

När en person går bort och lämnar sitt hus efter sig kan det bli både jobbigt och känsligt för nära och kära. Personligen vet jag hur det känns, jag vet det för att min morbror gick bort för ett tag sedan. Tillsammans med min familj var jag då tvungen att städa ur hans hus som han hade lämnat efter sig. Det blev otroligt känsligt för alla i familjen och vi var tvungna att ta många pauser i rensandet. Efter första dagen av rensning kände vi att vi behövde få hjälp med det, för att det inte skulle ta för lång tid. Vi tog då hjälp av Skrothämtarn med hans dödsbo i Norrtälje, vilket snabbade på hela processen väldigt mycket. Vi fick mer motivation till att göra det snabbare, vi tog oss dock tiden som behövdes då det fortfarande var känsligt. De sakerna som vi inte ville behålla hjälpte det här företaget oss att köra till tippen, så att vi slapp den känsliga delen med att slänga iväg hans saker. Den hjälpen vi fick av dem var verkligen behövlig och den hjälpte oss mycket, idag uppskattar vi allt som de har gjort för oss. Utan deras hjälp hade vi nog inte kunnat ta oss igenom det, eller så hade det tagit alldeles för lång tid. Hur som helst vill jag bara förmedla att jag verkligen rekommenderar att ta hjälp av det här företaget om man känner att man inte klarar av rensningen av ett dödsbo i Norrtälje på egen hand.